Κοχύλια με σάλτσα pesto και λιαστή ντομάτα

Αγαπημένα υλικά ενώνουν τις γεύσεις τους.

Σάββατο, 11 Απριλίου 2015 Σάββατο, 11 Απριλίου 2015

Υλικά:

  1. 1 κουτί μακαρόνια κοχύλια
  2. 250 γρ. σπαράγγια κομμένα
  3. 1/2 κούπα pesto
  4. 1/3 κούπα λιαστές ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
  5. 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  6. προαιρετικά τυρί μοτσαρέλα
  7. προαιρετικά 1 αβγό μάτι για το σερβίρισμα.
  8. αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε αντικολλητικό σκεύος, σοτάρετε τα σπαράγγια στο ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε τις λιαστές ντομάτες, και το pesto και ανακατέψτε αφού προσθέσετε αλάτι και πιπέρι. Παράλληλα βράστε τα μακαρόνια all dente και σουρώστε ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο. Ρίξτε τα μέσα στην σάλτσα και ανακατέψτε. Σερβίρετε προαιρετικά με τη μοτσαρέλα και το αβγό μάτι.



Tags: ΖΥΜΑΡΙΚΑ| ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ| ΛΑΧΑΝΙΚΑ| ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ| ΚΟΧΥΛΙΑ| ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΟΜΑΤΕΣ| VEGETARIAN & VEGAN




MORE FOR YOU