Ρεβιθάδα Σίφνου

Μία νόστιμη και απόλυτα υγιεινή επιλογή.

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Υλικά

  • 1 κιλό ρεβίθια
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Λίγο αλεύρι

Εκτέλεση

Από το βράδυ μουλιάζετε τα ρεβίθια σε νερό. Την επόμενη μέρα, αφού έχουν φουσκώσει αρκετά, τα ρίχνετε μέσα σε κατσαρόλα, μαζί με τα τριμμένα κρεμμύδια, το αλάτι και το ποτήρι με το ελαιόλαδο. Ύστερα, πασπαλίζετε 1-2 κουταλιές αλεύρι και ανακατεύετε. Εν συνεχεία, προσθέστε το νερό, ώσπου να σκεπαστούν τα ρεβίθια και τα βράζετε για 1 1/2 ώρα.



Tags: ΡΕΒΥΘΙΑ| ΟΣΠΡΙΑ| ΣΙΦΝΟΣ| ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ| VEGETARIAN & VEGAN| LIGHT & HEALTHY| ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ




MORE FOR YOU