Ψαρονέφρι με σκόρδο και μπαλσάμικο

Απολαυστικό γεύμα με εύκολο μαγείρεμα.

Κυριακή, 3 Μαΐου 2015 Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

Υλικά:

  • 2 κομμάτια ψαρονέφρι
  • 8 σκελίδες σκόρδο θρυμματισμένες
  • αλάτι, φρέσκο πιπέρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. μπαλσάμικο

Εκτέλεση:

Μαρινάρετε το ψαρονέφρι σε ένα μπολ με το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι για τουλάχιστον μία ώρα. (ιδανικά 12 ώρες) Σε ένα αντικολλητικό σκεύος σοτάρετε το κρέας μέχρι να ασπρίσει από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια ψήστε στο φούρνο για 20' στους 200 βαθμούς. Σερβίρετε με ψητές πατάτες ή σπυρωτό ρύζι.



Tags: ΦΟΥΡΝΟΣ| ΚΡΕΑΣ| ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ| ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ| ΣΚΟΡΔΟ| ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ




MORE FOR YOU