Γεμιστά μανιτάρια με μπέικον σπανάκι και φέτα

Θρεπτικό και νόστιμο γεύμα.

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Υλικά:

  • 8 ψιλοκομμένες φέτες μπέικον
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1/4 φλ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 κ.σ  αλεύρι
  • 1/3 φλ. τριμμένη φέτα
  • αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
  • 16 μανιτάρια καθαρισμένα
  • 6 φλ. φύλλα από σπανάκι

Εκτέλεση:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Στη συνέχεια προσθέτετε το βούτυρο και το κρεμμύδι και το αφήνετε να μαλακώσει. Έπειτα ρίχνετε το σπανάκι αφήνοντας το για 2 λεπτά στη φωτιά.  Απομακρύνεται από το μάτι το τηγάνι και προσθέτετε το αλεύρι, τη φέτα και ανακατεύετε πολύ καλά. Γεμίζετε τα μανιτάρια και τα ψήνετε στο φούρνο στους 180 για 15 περίπου λεπτά.



Tags: ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ| ΣΠΑΝΑΚΙ| ΦΟΥΡΝΟΣ| ΦΕΤΑ| ΛΑΧΑΝΙΚΑ| ΜΠΕΙΚΟΝ




MORE FOR YOU