Σολωμός με κρούστα από καρύδια

Ένα πιάτο με πλούσια γεύση.

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Υλικά:

  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
  • 1/2 φλιτζάνι καρύδια τριμμένα
  • 1 φιλέτο σολωμού
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 3 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό από λεμόνι

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς ºC . Σε ένα μικρό μπολ, αναμιγνύετε τη φρυγανιά με τα καρύδια. Τοποθετείτε το φιλέτο σολωμού σε ένα μεγάλο ταψί, πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και περιχύνετε το χυμό λεμονιού. Από πάνω πασπαλίζετε με το μίγμα φρυγανιά- καρύδια και τοποθετείτε το ταψί στο φούρνο, ψήνοντας  για 15 λεπτά περίπου.



Tags: ΛΕΜΟΝΙ| ΣΟΛΟΜΟΣ| ΑΛΑΤΙ| ΚΑΡΥΔΙΑ| ΦΡΥΓΑΝΙΑ




MORE FOR YOU