Οι πιο light τηγανιτές πατάτες

Απολαυστικές κι εύκολες!

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Είναι αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων. Αν και μπορεί να είναι ένα ωραίο συνοδευτικό, οι τηγανιτές πατάτες μπορούν κάλλιστα να γίνουν το κυρίως πιάτο αφού μαζί με σαλάτα είναι αρκετά χορταστικές. Το ζήτημα είναι όμως ότι οι τηγανιτές πατάτες έχουν πολλές θερμίδες.

Υπάρχει όμως ένας τρόπος να τις απολαύσετε γλιτώνοντας τις περιττές θερμίδες, ακολουθώντας  τα παρακάτω βήματα:

  • Κόψτε τις πατάτες σαν τηγανιτές και στη συνέχεια αλατίστε. Μπορείτε να βάλετε ρίγανη ή άλλα μυρωδικά τις αρεσκείας σας.
  • Απλώστε τις σε λαδόκολλα και ραντίστε τις με λίγο ελαιόλαδο.
  • Βάλτε τις στο φούρνο και γυρίστε τις μετά τα πρώτα 15'. Ψήστε τις μέχρι να ξεροψηθούν.
  • Προσοχή να μη διαλυθούν στο ανακάτεμα.

Extra tip: Ρίξτε λίγο light τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας!



Tags: ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ| ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ




MORE FOR YOU