Ροζ αραμπιάτα με πένες και γραβιέρα

Εναλλακτική εκδοχή για pasta.

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015
Υλικά 
  • 1 πακέτο πένες
  • 1 κουτί τομάτα κονκασέ
  • 1 ποτήρι πλήρες γάλα ή 1 μεγάλη κρέμα γάλακτος
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 200 γρ. γραβιέρα
  • μπούκοβο
  • μερικές ελιές χωρίς κουκούτσι
Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο και όταν καραμελώσει ρίχνουμε το σκόρδο πολτοποιημένο. Προσθέτουμε την τομάτα και ανακατεύουμε. Βράζουμε 10 λέπτα και προσθέτουμε λίγο νερό, όσο χρειάζεται. Έχουμε βράσει τις πένες και χωρίς να τις ξεπλύνουμε, σουρώνουμε. Προσθέτουμε το μπούκοβο και την κρέμα ή το γάλα. Αφού δέσει η σάλτσα, ρίχνουμε τις πένες και ανακατεύουμε. Τέλος βάζουμε και τη γραβιέρα και σερβίρουμε.



Tags: ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ| ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ| ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ




MORE FOR YOU