Τα πιο εύκολα γεμιστά καλαμάρια

Ένα πιάτο άκρως καλοκαιρινό!

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Συστατικά:

  •  6 καλαμάρια
  • 200 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
  • 700 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 ματσάκι μαιντανό
  • 2 σελίδες σκόρδο
  • Ελαιόλαδο
  • Λευκό κρασί

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ψωμί, το τυρί, το μαιντανο, το σκόρδο που το έχουμε λιώσει, 3 κουταλιές ελαιόλαδο και 2 κουταλιές κρασί. Γεμίζουμε τα καλαμάρια με το μείγμα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, που το έχουμε καλύψει με χαρτί ψησίματος. Πσπαλίζουμε με λίγη τριμμένη φρυγανιά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά στο γκριλ.



Tags: ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ| ΣΚΟΡΔΟ| ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ| ΜΑΪΝΤΑΝΟ| ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ




MORE FOR YOU