Σήμερα φτιάχνουμε το πιο νόστιμο αρνάκι λαδορίγανη

Αρνάκι στον φούρνο με πατάτες για την ημέρα του Πάσχα.

Κυριακή, 16 Απριλίου 2017 Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Κάντε τη διαφορά και αντί να σουβλίσετε φτιάξτε αρνάκι στο φούρνο. Είναι η απλούστερη συνταγή και ταυτόχρονα η πιο νόστιμη. 

Υλικά

1 ½ κιλό αρνί

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1/2κιλό πατάτες με τη φλούδα

2 λεμόνια

1 κ. σούπας ρίγανη

Αλάτι

Πιπέρι

Δεντρολίβανο για τη γεύση

Διαδικασία

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το πασπαλίζουμε με ρίγανη και δεντρολίβανο. Ύστερα το βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με τις πατάτες και προσθέτουμε ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Το τοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς και ανά μισή ώρα γυρνάμε πλευρά στο αρνί ανακατεύοντας τις πατάτες. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό. Ανάλογα με τον φούρνο, το ψήσιμο θα πάρει από 2.5 εως 3 ώρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Tags: ΠΑΣΧΑ| ΚΡΕΑΣ| ΠΑΤΑΤΕΣ| ΡΙΓΑΝΗ| ΑΡΝΑΚΙ




MORE FOR YOU