Κάντε ένα γευστικό ταξίδι φτιάχνοντας ρολά κοτόπουλου με τυρί, ζαμπόν και φασκόμηλο

Η σημερινή συνταγή είναι κάτι παραπάνω από πεντανόστιμη.

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Μια συνταγή που αν κάνετε την αρχή και τη φτιάξετε θα θέλετε να τη μαγειρεύετε σχεδόν κάθε μέρα. Τόσο νόστιμη είναι. Μια και μόνο δοκιμή θα σας πείσει. 

Υλικά

4 φέτες στήθος κοτόπουλου

3 φύλλα φασκόμηλο

4 κουταλιές της σούπας τυρί ανθότυρο

4 φέτες ζαμπόν

Μερικά κλωναράκια θυμάρι

Αλάτι και πιπέρι

Ελαιόλαδο 

2-3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το φασκόμηλο και το ανακατεύουμε με το ανθότυρο, το αλάτι και το πιπέρι. Παίρνουμε τις φέτες ζαμπόν και τις γεμίζουμε μια μια ξεχωριστά με το μίγμα από το τυρί και το φασκόμηλο και ύστερα τυλίγουμε τα στήθη κοτόπουλου και τα κλείνουμε με τη βοήθεια της οδοντογλυφίδας. Ύστερα τοποθετούμε τα ρολά στο ψυγείο για  για 1-2 ώρες,

Βάζουμε  ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τοποθετούμε τα ρολά κοτόπουλο. Τα τσιγαρίζουμε και από τις δυο πλευρές και όταν πάρουν λίγο χρώμα προσθέτουμε το κρασί, ρίχνουμε μερικά κλωναράκια θυμάρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για δέκα λεπτά με κλειστό το καπάκι. Σερβίρετε ζεστό.

Tags: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ| ΖΑΜΠΟΝ| ΤΥΡΙ| ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ| ΘΥΜΑΡΙ| ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ




MORE FOR YOU