Το σημερινό ρολό ομελέτας με τυρί και ζαμπόν σίγουρα το δοκιμάζετε για πρώτη φορά

Η σημερινή συνταγή εκτός από πρωτότυπη είναι και πανεύκολη.

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Σήμερα φτιάχνουμε ένα πιάτο που μπορούμε να το απολαύσουμε σαν ορεκτικό ή και σαν κυρίως γεύμα. Όμως αυτό που θα σας κάνει εντύπωση είναι ότι τα περισσότερα υλικά τα έχετε ήδη στο ψυγείο σας και επίσης μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε φτιάξει το πιο νόστιμο και εύκολο φαγητό που έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Αν δεν σας πείσαμε, τότε μια δοκιμή θα σας πείσει σίγουρα. 

Υλικα

4 αυγά

50 γραμμάρια καπνιστή γαλοπούλα

50 γραμμάρια καπνιστό τυρί

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

2 κουταλιές ψίχουλα ψωμιού

λίγο ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία

Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά και στη συνέχεια προσθέτουμε το μαϊντανό, τη φρυγανιά, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζουμε το μίγμα σε ένα ταψί με λίγο λάδι και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά, έχοντας κατά νου ότι ο χρόνος και η θερμοκρασία μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το φούρνο σας. Εντωμεταξύ κόβουμε σε ροδέλες το τυρί και τη γαλοπούλα. Βγάζουμε την ομελέτα από το φούρνο, τη γεμίζουμε με τις ροδέλες του τυριού και της καπνιστής γαλοπούλας και την τυλίγουμε ώστε να γίνει ένα ρολό, κλείνοντας τα δυο άκρα. Τοποθετούμε το ρολό ομελέτας σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 με 15  λεπτά. Όταν είναι έτοιμο κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα



Tags: ΑΥΓΑ| ΖΑΜΠΟΝ| ΤΥΡΙ| ΟΜΕΛΕΤΑ| ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ




MORE FOR YOU