Τα πιο νόστιμα αυγά στο φούρνο έτσι όπως δεν τα έχετε ξαναφάει

Η σημερινή συνταγή είναι ένα από τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε ποτέ δοκιμάσει.

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Τα αυγά είναι το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων. Και παρόλο που έχουμε συνηθίσει να τα τρώμε τηγανιτά μπορούμε επίσης να τα μαγειρέψουμε στο φούρνο και να γίνουν ακόμα πιο νόστιμα. Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και δεν θα θέλετε να τελειώσει.

Υλικά

8 αυγά

1 σκελίδα σκόρδο

50 γραμμάρια παρμεζάνα

300 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας

Ένα κλαδάκι δεντρολίβανο

Ένα ματσάκι μαϊντανό

3 φύλλα βασιλικού

Αλάτι για γεύση

Πιπέρι

Ελαιόλαδο για γεύση

Διαδικασία

Πλένουμε όλα τα μυρωδικά και τα ψιλοκόβουμε, εκτός από το δενδρολίβανο. Στη συνέχεια ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια στο σκόρδο. Σε ένα ταψί ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας, το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε. Ύστερα σπάμε ένα ένα τα αυγά στο ταψί προσέχοντας να μη σπάσουμε τον κρόκο και αλατοπιπρώνουμε. Πασπαλίζουμε τα αυγά με τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και το δεντρολίβανο, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Μαγειρεύουμε τα αυγά στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Tags: ΑΥΓΑ| ΝΤΟΜΑΤΑ| ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ| ΣΚΟΡΔΟ| ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ




MORE FOR YOU