Ζυμαρικά στο φούρνο με πατάτες, σολομό και καπνιστό τυρί και δεν θα θέλετε να τελειώσουν

Είναι τα πιο κρεμώδη και λαχταριστά ζυμαρικά που έχετε ποτέ δοκιμάσει

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Σήμερα ανοίξαμε το ψυγείο και το μόνο που βρήκαμε ήταν κρέμα γάλακτος και πατάτες. Ενώ στην κατάψυξη είχαμε σολομό. Πώς πορούμε να συνδυάσουμε αυτά τα υλικά; Είναι απλό: μαγειρεύοντας τα πιο νόστιμα μακαρόνια με σολομό και πατάτες στο φούρνο. Πραγματικά το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει.

Υλικά

1/2 κιλό πένες

180 γραμμάρια σολομό

150 γραμμάρια καπνιστό τυρί

2 πατάτες

2 κουτιά κρέμα γάλακτος

50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Καταρχάς βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα και όταν είναι έτοιμες, τις κόβουμε σε κύβους. Καθαρίζουμε το σολομό και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε και το καπνιστό τυρί. Εντωμεταξύ μαγειρεύουμε τα μακαρόνια. Βάζουμε σε ένα μπολ τις πατάτες, το σολομό, το καπνιστό τυρί και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε τα μακαρόνια μαζί με το μίγμα σε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με τη παρμεζάνα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10-15 λεπτά. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Tags: ΖΥΜΑΡΙΚΑ| ΤΥΡΙ| ΣΟΛΟΜΟΣ| ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ| ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΚΤΟΣ




MORE FOR YOU