Η πιο καλοκαιρινή μακαρονάδα που έχετε ποτέ δοκιμάσει

Ένα καλοκαιρινό πιάτο με φρέσκα λαχανικά.

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Τι πιο γευστικό από μια ελαφριά καλοκαιρινή μακαρονάδα μα φρέσκα λαχανικά. Η σημερινή συνταγή είναι άκρως καλοκαιρινή.

Υλικά

Ένα κιλό μακαρόνια

10 ντοματίνια κομμένα στη μέση

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Φρέσκα φύλλα βασιλικού

 ½ κουταλάκι κόκκινο πιπέρι

Τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι

Προετοιμασία 

Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα ντοματίνια, ελαιόλαδο, το σκόρδο, το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι. Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε για 3 ώρες. Στη συνέχεια μαγειρεύετε τα μακαρόνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνετε. Προσθέτετε τα ζυμαρικά στο μίγμα και ανακατεύετε Στη συνέχεια σερβίρετε και ρίχνετε από πάνω την παρμεζάνα. 

Tags: ΖΥΜΑΡΙΚΑ| ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ| ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ




MORE FOR YOU