Η πιο εύκολη συνταγή για μιλφέιγ σολομού με πατάτες

Μαγειρέψτε το σολομό έτσι όπως δεν τον έχετε φτιάξει μέχρι τώρα.

Κυριακή, 20 Μαΐου 2018 Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Ο σολομός με πατάτες φούρνου είναι μια συνταγή που θα σας εκπλήξει με το πόσο απλή και ταυτόχρονα γευστική είναι. Δεν έχετε παρά να δοκιμάστε να τη φτιάξετε και θα σας μείνει αξέχαστη. 

Υλικά

800 γραμμάρια φιλέτα σολομού

5 πατάτες

Ελαιόλαδο

Λεμόνι

Αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, ρίχνουμε τις πατάτες και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Εν τω μεταξύ προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στη συνέχεια παίρνουμε ένα ταψί και βάζουμε 2 στρώσεις από πατάτες και ένα φιλέτο σολομού, συνεχίζουμε μέχρι να καταλήξουμε στην τελευταία στρώση που θα είναι με πατάτες. Προσθέτουμε αλάτι και ελαιόλαδο και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Σερβίρουμε με λεμόνι  και μερικά φύλλα του δενδρολίβανου. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα



Tags: ΣΟΛΟΜΟΣ| ΨΑΡΙ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ




MORE FOR YOU