Απολαυστική ομελέτα φούρνου με φέτα, ντοματίνια και παρμεζάνα

Ένα άκρως καλοκαιρινό φαγητό.

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Αν θέλετε ένα καλοκαιρινό, εύκολο και χορταστικό φαγητό, η παρακάτω συνταγή αποτελεί την ιδανική επιλογή. 

Υλικά

6 μεγάλα αυγά

200 γραμμάρια φέτα

250 γραμμάρια ντοματίνια

100 ml γάλα

Ένα ματσάκι δυόσμο

3 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα

30 γραμμάρια κουκουνάρια

έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ° C. Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε στα αυγά τη φέτα και το δυόσμο αφού την έχουμε ψιλοκόψει και ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι. Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε ταψί κατάλληλο για μαγείρεμα στο φούρνο ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε την ομελέτα στο ταψί και ψήνουμε για 10 λεπτά. Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε τις ντομάτες και τα κουκουνάρια και μαγειρεύουμε για άλλα 10 με 12 λεπτά. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Tags: ΑΥΓΑ| ΦΕΤΑ| ΝΤΟΜΑΤΑ| ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ




MORE FOR YOU