Μοσχαράκι με μπέικον έτσι όπως δεν το έχετε ξαναφάει

Ένας απλός τρόπος για να δώσετε ένταση στη γεύση του κρέατος.

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Σήμερα μαγειρεύουμε το μοσχάρι κάπως διαφορετικά και το απολαμβάνουμε στο κυριακάτικο τραπέζι. 

Υλικά

1 κιλό σπάλα μοσχαριού

200 γραμμάρια μπέικον

200 γραμμάρια βούτυρο

1 ποτήρι κόκκινο κρασί

Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβετε το μπέικον σε λωρίδες και τυλίγετε το μοσχάρι. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο, αφήνετε να κάψει και τοποθετείτε το κρέας να ροδίσει. Μόλις ροδίσει σβήνετε με το κρασί. Το τοποθετείτε μαζί με το ζουμί του σε ένα ταψί και το βάζετε στο φούρνο. Αφήνετε να ψηθεί για 2 περίπου ώρες στους 170 βαθμούς  βρέχοντάς το κατά διαστήματα με το ζουμί του.

Tags: ΚΡΕΑΣ| ΜΠΕΙΚΟΝ| ΒΟΥΤΥΡΟ




MORE FOR YOU