Τα πιο νόστιμα και εύκολα τορτελίνια στο φούρνο με κιμά γαλοπούλας

Ιδανικό φαγητό για τις πολυάσχολες μέρες, όταν δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτείτε τι θα φάτε για μεσημεριανό.

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Χρειάζεστε μια γρήγορη και νόστιμη ιδέα για μεσημεριανό; Η σημερινή συνταγή θα σας λύσει τα χέρια γιατί εκτός από πεντανόστιμη είναι έτοιμη μέσα σε λίγα λεπτά. 

Υλικά

1 πακέτο φρέσκα τορτελίνια με γέμιση τυριού

1 κουταλιά ελαιόλαδο

1/2 κιλό κιμά γαλοπούλας

1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού

1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

2 φλιτζάνια φρέσκο ​​σπανάκι, ψιλοκομμένο

1 φλιτζάνια σάλτσα ντομάτας

1/2 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα

1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέστε τον κιμά γαλοπούλας και τα καρυκεύματα και μαγειρεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι και τη ντομάτα και ανακατεύουμε. Σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά και μετά προσθέτουμε τα τορτελίνια, κλείνουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα ταψί, πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα, καλύπτουμε με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα



Tags: ΖΥΜΑΡΙΚΑ| ΣΠΑΝΑΚΙ| ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ| ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ| ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ| ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ




MORE FOR YOU