Σήμερα φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα μπιφτέκια σολομού

Ο σολομός όχι μόνο είναι πεντανόστιμος αλλά έχει και τεράστια διατροφική αξία

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ο σολομός είναι πεντανόστιμος και προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Αν όμως έχετε βαρεθεί να τον τρώτε ψητό στο φούρνο, σας προτείνουμε την παρακάτω συνταγή και θα γλύφετε τα δάχτυλά σας. 

Υλικά 

400 γραμμάρια φιλέτο σολομού

1κ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη

1κ. γλυκού σόγια σος

7 κλωνάρια μαϊντανού

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε το σολομό σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Πολτοποιούμε για λίγα δευτερόλεπτα και όταν είναι έτοιμο το μίγμα το τοποθετούμε σε ένα μπολ. Τότε αρχίζουμε και πλάθουμε τα μπιφτέκια. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα αφήνουμε για μισή ώρα. Όταν περάσει ο χρόνος τα τοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά. Σερβίρουμε με λαχανικά ή ρύζι. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα



Tags: ΣΟΛΟΜΟΣ| VEGETARIAN & VEGAN| LIGHT & HEALTHY| ΨΑΡΙ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ




MORE FOR YOU