Η πιο εύκολη συνταγή για να φτιάξετε κοτόπουλο Cordon Bleu

Το βέβαιο είναι ότι με ελάχιστο κόπο, πάντα θα καταλήγετε σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Η συνταγή για Cordon Bleu  είναι λιγότερο πολύπλοκη από ό,τι νομίζετε, ενώ το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και πολύ νόστιμο. Εκμεταλλευτείτε την ευελιξία αυτού του πιάτου και μαγειρέψτε το ξανά και ξανά με διαφορετικά κάθε φορά υλικά.

Υλικά 

8 λεπτές φέτες στήθος κοτόπουλου

4 φέτες ζαμπόν

8 φέτες κίτρινο τυρί

2 αυγά

Τριμμένη φρυγανιά

Λάδι για τηγάνισμα

Αλάτι

Εκτέλεση 

Με ένα μαχαίρι κάνουμε μια οριζόντια τομή σε κάθε φιλέτο, φροντίζοντας να μην το κόψουμε από άκρη σε άκρη. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και στρώνουμε στην επιφάνειά του μια φέτα ζαμπόν και ακριβώς από πάνω 2 φέτες τυρί. Το τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε τη ραφή με οδοντογλυφίδες. Κλείνουμε επίσης τις δύο άκρες με οδοντογλυφίδες. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για τα υπόλοιπα φιλέτα.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε την τριμμένη φρυγανιά. Παίρνουμε τα φιλέτα και τα περνάμε πρώτα από το αυγό και μετά από τη φρυγανιά. Για καλύτερο αποτέλεσμα τα περνάμε δυο φορές. Στη ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι, προσοχή μη ζεσταθεί πολύ, και τηγανίζουμε τα φιλέτα. Όταν πάρουν μια χρυσή κρούστα τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα με χαρτί κουζίνας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Tags: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ| ΖΑΜΠΟΝ| ΦΡΥΓΑΝΙΑ




MORE FOR YOU