Ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα και φτιάχνουμε χοιρινό με μουστάρδα και γιαούρτι

Μια δοκιμή θα σας πείσει ότι είναι πεντανόστιμο.

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

Επειδή έχουμε βαρεθεί να τρώμε όλο τα ίδια και τα ίδια, σήμερα μαγειρεύουμε χοιρινό με την πιο γευστική σάλτσα. Μια δοκιμή θα σας πείσει. 

Υλικά

800 γραμμάρια χοιρινό σε φέτες

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

4 κ. γλυκού μουστάρδα

250 γραμμάρια γιαούρτι

1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το χοιρινό σε φέτες και αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε το κρέας. Από πάνω καλύπτουμε με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αλείφουμε το κρέας με τη μουστάρδα και το γιαούρτι και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και το βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά. 

Tags: ΚΡΕΑΣ| ΓΙΑΟΥΡΤΙ| ΧΟΙΡΙΝΟ| ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ| ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ




MORE FOR YOU