Μπιφτέκι γεμιστό με αυγό όπως το φτιάχνουν στην Αμερική

Αυτή τη συνταγή θα τη λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Η σημερινή συνταγή θα γίνει η αγαπημένη όλης της οικογένειας. Ιδίως όσοι έχετε μικρά παιδιά θα σας τη ζητάνε σχεδόν καθημερινά. 

Υλικά

200 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς

1 αυγό

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Πλάθουμε τον κιμά, τον αλατιπιπερώνουμε και σχηματίζουμε ένα μεγάλο μπιφτέκι. Στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός ποτηριού ανοίγουμε μια τρύπα στο κέντρο του μπιφετκιού, όπου θα βάλουμε το αυγό. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε το μπιφτέκι από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα. Όταν αρχίζει να παίρνει χρώμα προσθέτουμε στο κέντρο το αυγό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 4 λεπτά, ανάλογα πόσο μαλακό θέλουμε τον κρόκο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Tags: ΚΡΕΑΣ| ΜΟΣΧΑΡΙ| ΚΙΜΑΣ| ΜΠΙΦΤΕΚΙ




MORE FOR YOU