Ζουμερά φιλέτα κοτόπουλου μαγειρεμένα με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα

Πού ξέρετε και μπορεί ένας πρίγκιπας να σας κάνει πρόταση γάμου.

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Έχετε βαρεθεί να τρώτε συνέχεια κοτόπουλο ψητό; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή. 

Υλικά

4 στήθη κοτόπουλου

1 κρεμμύδι κομμένο σε κύβους

2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

340 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας

250 γραμμάρια μοτσαρέλα

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φιλέτα και μαγειρεύουμε και από τις δυο πλευρές για περίπου 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο νερό. Στο τέλος προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και αφήνουμε για λίγο να λειώσει και σερβίρουμε ένα θέλουμε με ζυμαρικά ή ρύζι.

.

Tags: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ| ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ| ΝΤΟΜΑΤΑ| ΚΡΕΜΜΥΔΙ| ΣΚΟΡΔΟ




MORE FOR YOU