Πεντανόστιμες γαρίδες τυλιγμένες σε ζύμη

Μια πρωτότυπη ιδέα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Μια νόστιμη συνταγή ιδανική για μπουφέ και μια πρωτότυπη ιδέα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Υλικά 

12 μεγάλες γαρίδες

12 φέτες μπέικον

250 γραμμάρια έτοιμη ζύμη

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις γαρίδες, αφαιρώντας το κεφάλι, το κέλυφος ενώ αφήνουμε ανέπαφη την ουρά. Ύστερα παίρνουμε το μπέικον και τυλίγουμε μια φέτα σε κάθε γαρίδα. Είναι σημαντικό οι φέτες να είναι λεπτές. Ανοίγουμε τη ζύμη και την κόβουμε σε ορθογώνια των 24 εκατοστών και πλάτος 18-20 εκατοστά. Στη συνέχεια τυλίγουμε την κάθε γαρίδα με τη ζύμη και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 με 30 λεπτά ανάλογα το φούρνο.

 

Tags: ΖΥΜΗ| ΜΠΕΙΚΟΝ| ΓΑΡΙΔΕΣ| FINGER FOOD




MORE FOR YOU