Τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια με μπύρα

Μια παραλλαγή της κλασσικής συνταγής που θα τη λατρέψετε.

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Τα κεφτεδάκια είναι αγαπημένο κλασσικό φαγητό που αρέσει σε όλη την οικογένεια. Σήμερα δοκιμάζουμε μια παραλλαγή προσθέτοντας μπύρα και το αποτέλεσμα είναι γευστικότατο. 

Υλικά

500 γραμμάρια κιμά

2 αυγά

30 γραμμάρια παρμεζάνα

60 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά

1κ. σούπας αλεύρι

Αλάτι

Μοσχοκάρυδο

Ελαιόλαδο

1 ποτήρι μπύρα

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά και σιγά σιγά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα συστατικά, το αυγό, την τριμμένη φρυγανιά, την παρμεζάνα, το μοσχοκάρυδο και λίγο ελαιόλαδο. Πλάθουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Όταν είναι έτοιμα βάζουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Προς το τέλος προσθέτουμε την μπύρα και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Tags: ΚΡΕΑΣ| ΚΙΜΑΣ| ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ| ΜΠΥΡΑ




MORE FOR YOU