Χοιρινές μπριζόλες με μέλι και μουστάρδα

Το μυστικό βρίσκεται στο σωστό ψήσιμο, για να σας βγει ζουμερή και γεμάτη γεύση.

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018
pinterest

Μία εύκολη συνταγή που θα απολαύσουν ιδιαίτερα οι μεγάλοι αλλά και οι μικροί του σπιτιού. 

Υλικά για 4 άτομα

  •  4 μπριζόλες χοιρινές
  • 1 λεμόνι
  • 3 κουταλιές μουστάρδα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ή 1 κουταλιά σκόνη σκόρδου
  • 1 κουταλιά μέλι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και ρίξτε τα στο ταψί με τις μπριζόλες. Αφήστε το ταψί σας για περίπου 1 ώρα στο ψυγείο και στη συνέχεια σκεπάστε το με αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε το σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς. Ανά 20 λεπτά με ένα κουτάλι ραντίζετε τις μπριζόλες με τα ζουμιά που υπάρχουν στο ταψί.
Ψήστε όσο χρειάζεται μέχρι να ροδίσουν και εσωτερικά. (30-45 min)

Καλή σας απόλαυση!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 



Tags: ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ| ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ| ΜΕΛΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ




MORE FOR YOU