Σήμερα φτιάχνουμε το πιο νόστιμο χορτοφαγικό burger

Είναι νόστιμο και ελαφρύ.

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018 Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Υπάρχει burger χωρίς κρεάς; Και φυσικά υπάρχει και είναι πεντανόστιμο. Δεν χρειάζεται να είστε χορτοφάγος για να το δοκιμάσετε γιατί θα τους κερδίσει όλους με τη γεύση του. 

Υλικά

250 γραμμάρια κατεψυγμένο ή φρέσκο ​​σπανάκι

1 αυγό

300 γραμμάρια πατάτες

2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι για γεύση

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό, όταν είναι έτοιμες αφαιρούμε τη φλούδα και τις λιώνουμε μέχρι να γίνουν πουρές. Στη συνέχεια μαγειρεύουμε το σπανάκι για περίπου 10 λεπτά. Ανακατεύουμε τον πουρέ με τη παρμεζάνα, το σπανάκι και το αυγό και ρίχνουμε λίγο αλάτι. Πλάθουμε το μίγμα και φτιάχνουμε  περίπου 5 burgers. Τα βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνετε στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά. Ότα τα χορτοφαγικά μπιφτέκια είναι έτοιμ τα βάζουμε σε ζεστά ψωμάκια μαζί με τα λαχανικά της αρεσκείας μας και απολαμβάνουμε. 



Tags: ΣΠΑΝΑΚΙ| ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ| BURGER| VEGETARIAN & VEGAN




MORE FOR YOU