Λαχταριστά φιλέτα μπακαλιάρου σε κρούστα πατάτας

Μια συνταγή για όλη την οικογένεια.

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Εάν αγαπάτε το ψάρι τότε η σημερινή συνταγή θα σας εκπλήξει. Είναι πεντανόστιμη και πολύ εύκολη.

Υλικά

300 γραμμάρια φιλέτα μπακαλιάρου

3 πατάτες

Μια χούφτα μαϊντανό

1/2 σκελίδα σκόρδο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τοποθετούμε τις μισές πατάτες στο κάτω μέρος του ταψιού, από πάνω βάζουμε τα φιλάτε μπακαλιάρου και στη συνέχεια τοποθετούμε τις υπόλοιπες πατάτες, λίγο λάδι, μαϊντανό και το σκόρδο που το έχουμε ψιλοκόψει. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.



Tags: ΠΑΤΑΤΑ| ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ| ΣΚΟΡΔΟ| ΨΑΡΙ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ| ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ




MORE FOR YOU