Το πιο νόστιμο ρύζι με κολοκύθα και γκοργκοντζόλα

Και δεν θα θέλετε να τελειώσει...

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Η σημερινή συνταγή είναι μια από τις αγαπημένες μας και γι αυτό σκεφτήκαμε να τη μοιραστούμε μαζί σας. 

Υλικά

280 γραμμάρια καστανό ρύζι

200 γραμμάρια κολοκύθας

1 μέτριο κρεμμύδι

80 γραμμάρια γκοργκοντζόλα

1 ποτήρι λευκό κρασί

660 γραμμάρια ζωμό λαχανικών

20 γραμμάρια ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και κόβουμε την κολοκύθα σε μικρά κομμάτια. Τα προσθέτουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με λάδι και τα σοτάρουμε για 2 με 3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και το κρασί και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το ζωμό ανακατεύουμε καλά, βάζουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για 42 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε την γκοργκοντζόλα και σερβίρουμε.



Tags: ΚΟΛΟΚΥΘΑ| ΡΥΖΙ & ΠΑΤΑΤΕΣ| ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ




MORE FOR YOU