Δείτε το μυστικό για να φτιάξετε τα πιο μαλακά και νόστιμα κεφτεδάκια

Στη θέση του αυγού χρησιμοποιούμε κάποιο άλλο υλικό.

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Το μυστικό για να φτιάξουμε μαλακά κεφτεδάκια είναι να μη χρησιμοποιήσουμε αυγά και να προσθέσουμε μαλακό τυρί.

Υλικά

600 γραμμάρια χοιρινό κρέας

150 γραμμάρια λευκό μαλακό τυρί

1 μικρό κρεμμύδι

2 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνας

Μαϊντανό

Αλεύρι

3 φέτες ψωμί

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το κρέας με το μαλακό τυρί, το κρεμμύδι, την παρμεζάνα, το μαϊντανό και τις φέτες ψωμιού. Αφού ανακατέψουμε καλά όλα τα υλικά σχηματίζουμε τα κεφτεδάκια. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια αφού πρώτα τα αλευρώσουμε. Όταν πάρουν χρώμα τα βγάζουμε και τα βάζουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.



Tags: ΚΡΕΑΣ| ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ| ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ| ΜΑΛΑΚΟ ΤΥΡΙ| ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ




MORE FOR YOU