Λαχταριστό κοτόπουλο με ξύδι βαλσάμικο

Η πιο νόστιμη συνταγή που έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Εάν σας αρέσει να συνδυάζετε τη γλυκιά με τη ξινή γεύση τότε το σημερινό πιάτο αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Υλικά 

500 γραμμάρια στήθη κοτόπουλου

80 γραμμάρια βουτύρου

2 κρεμμύδια

1 ποτήρι ξύδι βαλσαμικό

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση 

Κόβουμε τα στήθη σε κομμάτια. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το μισό βούτυρο και σοτάρουμε το κοτόπουλο και από τις δυο πλευρές για περίπου δέκα λεπτά. Εν τω μεταξύ λιώνουμε 20 γραμμάρια βουτύρου σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Το σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα και ύστερα ρίχνουμε το κοτόπουλο το ξύδι και δύο κουταλιές της σούπας νερό και μαγειρεύουμε μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας. Σβήνουμε τη φωτιά προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο, ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε.

 



Tags: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ| ΒΟΥΤΥΡΟ| ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ




MORE FOR YOU