Λαχταριστά στήθη κοτόπουλου γεμιστά με μοτσαρέλα, σπανάκι και λιαστές ντομάτες

Μια συνταγή που θα τη λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018 Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

Το σημερινό πιάτο είναι νόστιμο και αρωματικό, τα στήθη κοτόπουλου με μοτσαρέλα, σπανάκι και λιαστές ντομάτες θα σας χαρίσουν ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι.

Υλικά

2 στήθη κοτόπουλου

1 μοτσαρέλα

200 γραμμάρια σπανάκι

8 λιαστές ντομάτες σε λάδι

2 σκελίδες σκόρδου

1 ποτήρι λευκό κρασί

2 κλαδάκια φρέσκου θυμαριού

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση 

Κόβουμε τα στήθη στη μέση ώστε να μπορούμε να τα γεμίσουμε. Πλένουμε το σπανάκι και το μαγειρεύουμε σε μια κατσαρόλα με νερό για 5 λεπτά. Το στραγγίζουμε, το κόβουμε σε κομμάτια και το ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με το θυμάρι και ανακατεύουμε.  Στη συνέχεια γεμίζουμε τα στήθη με λιαστές ντομάτες, δυο φέτες μοτσαρέλα και το σπανάκι.

Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για περίπου ένα λεπτό. Ύστερα προσθέτουμε το κοτόπουλο και το μαγειρεύουμε από κάθε πλευρά για περίπου 4 λεπτά. Προσθέτουμε το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα φια άλλα 10 λεπτά, ρίχνοντας λίγο νερό κάθε τόσο για να μη στεγνώσει η σάλτσα.

 



Tags: ΣΠΑΝΑΚΙ| ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ| ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ| ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΟΜΑΤΕΣ




MORE FOR YOU