Καπέλο: To must αξεσουάρ της νέας σεζόν

<p><strong>Το καπέλο υπήρξε σύµβολο κοινωνικής τάξης και ευγένιας. Φέτος η νέα τάση της μόδας το τοποθετεί επί κεφαλής... του στυλ!</strong></p> <p>Φέτος το χειμώνα, τα καπέλα και ιδιαίτερα το floppy hat, σε στυλ '70ς κάνει δ

Τζουλιάννα Καρνέζη
ΤΖΟΥΛΙΑΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Το καπέλο υπήρξε σύµβολο κοινωνικής τάξης και ευγένιας. Φέτος η νέα τάση της μόδας το τοποθετεί επί κεφαλής... του στυλ!

Οι σχεδιαστές της δεκαετίας του 90 άλλαξαν τα δεδομένα και επανέφεραν τα καπέλα ως απαραίτητο αξεσουάρ στις πασαρέλες. Φέτος το χειμώνα, τα καπέλα και ιδιαίτερα το floppy hat, σε στυλ '70ς κάνει δυναμικό comeback. Το σχέδιο αυτό θα το βρείτε σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα με αξεσουάρ. Συνδυάστε το με φαρδιά πλεκτά και μάξι φούστες, μία από τις μεγάλες τάσεις του χειμώνα! Το επάγγελμα του καπελά δεν υπάρχει πια. Υπάρχουν κάποια λίγα μαγαζιά κυρίως στο κέντρο της Αθήνας που συνεχίζουν την παράδοση.  Styling Tip: H καλύτερη συμβουλή για να μπορέσετε να “υποστηρίξετε” ένα καπέλο και να δώσετε στο look σας προσωπικό ύφος είναι να δοκιμάστε πολλά μέχρι να βρείτε εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στο πρόσωπο αλλά και στο ντύσιμο σας.

MORE FOR YOU