ΣΤΙΛ

To εγχειρίδιο αγορών της έξυπνης trendsetter


Τζουλιάννα Καρνέζη

18 Νοεμβρίου 2011

ermou_bohbo4.jpg

Επαναπροσδιορίστε το shopping, δώστε αξία στα παλιά σας ρούχα, ψωνίστε ποιοτικά, επώνυμα second hand και ενημερωθείτε για μυστικά μαγαζιά και μπαζάρ που θα φροντίσουν για το στυλ σας.

 Τα νέα δεδομένα στην οικονομίας φέρνουν την αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το shopping. Αλήθεια πικρή, που όμως δεν πρέπει να μειώνει την αγάπη μας για κάθε τι όμορφο, προσεγμένο και ιδιαίτερο. Χρειάζεται λίγο περισσότερο ψάξιμο, καλοί πληροφοριοδότες κι εμπιστοσύνη στις πρωτοβουλίες νέων και δημιουργικών ανθρώπων. Στην αγορά εμφανίζονται όλο και πιο πολύ καταστήματα που προτείνουν πρωτότυπες λύσεις που δεν βλάπτουν το budget μας αλλά αντίθετα πλουτίζουν την γκαρνταρόμπα μας με επώνυμα και καλά κομμάτια. Μοιραστείτε μας μαζί μας τα δικά σας μυστικά μαγαζιά!

 Ρούχα designer σε τιμή ευκαιρίας. Ναι; Που;;;

Στο Dezaar. Ένα μόνιμο μπαζάρ λειτουργεί στο Γκάζι λανσάροντας την ιδέα της «Οικονομικής πολυτέλειας». Επώνυμα ρούχα από δεύτερο χέρι (Prada, Versace κτλ) σε καλή κατάσταση και σε τιμή των 3 ευρώ! Την Τετάρτη και την Πέμπτη δέχονται και τα δικά σας gently used κομμάτια. Τηλεφωνήστε στο 21300 53340 για ραντεβού. http://www.dezaar.net Στο Βeloved αδελφές μου, στο Beloved!  Ένα σημείο για vintage αγορές σε πολύ καλές τιμές από 3 ως 12 ευρώ. Θυμίζει πολύ τη 70’s γκαρνταρόμπα της μαμάς! Με λίγο καλό ψάξιμο και γνώση των trends μπορείτε να βρείτε στιλιστικούς θησαυρούς. Βeloved: Ασκληπιού 12 τηλ.: 2117052680  Μάθε τέχνη κι άστηνε  Φτιάξτε τα δικά σας κοσμήματα και αναπτύξτε τα προσωπικό σας στυλ μέσα από τις DIY κατασκευές. Πού;

Στο Ash in Art (Λαχούρη 1 & Ηρακλέους 10, Αθήνα, τηλ. 210 9216890)μπορείτε να αρχίσετε μαθήματα κατασκευής οικολογικού κοσμήματος, μαθήματα θεάτρου κινηματογράφου, χορού, μουσικής και λογοτεχνίας με συμβολικό τίμημα. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.ashinart.com Χρήσιμο και γιατί όχι ψυχοθεραπευτικό: Πλέξιμο και στρίφωμα. Οι Frown Tails είναι μια καλλιτεχνική ομάδα που στο χώρο της στον Κεραμικό, διοργανώνει καλλιτεχνικά εργαστήρια και εκδηλώσεις για το κοινό. Μερικά από αυτά είναι μαθήματα εργόχειρου και κατασκευών. Τα υλικά τα δίνουν οι Frown Tails και η είσοδος είναι ελεύθερη. Παραμυθιάς 6, Κεραμικός, 2130097547 www.frowntails.com  I love vintage Εάν βρεθείτε στην οδό Βουλής κάντε μία στάση στην Τσαγερί-Vintage-Boutique στο παλιό νεοκλασικό κτήριο. Αέρας παλιάς Αθήνας, μυρωδιές από τσάι 50’s, 60’s, 70’s φορέματα μέχρι και vintage δίσκοι κάνουν το χώρο της ιδιοκτήτριας ‘Ηβης Αδάμου μια όαση νοσταλγίας και θετικής ενέργειας. Βουλής 34, 210 329333 Bohbo: "One woman's trash is another woman's treasure"

Με την παραπάνω φράση σαν φιλοσοφία το κατάστημα Bohbo αγοράζει και πουλάει σχεδόν καινούργια, ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ γνωστών οίκων μόδας, όπως και επιλεγμένα vintage κομμάτια, σε άριστη κατάσταση. Bohbo: Ασκληπιού 24 Διαβάστε πως να εκμεταλλευτείτε τα ρούχα που ήδη έχετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS