ΣΤΙΛ

Τα outfits που θα κάνουν ευχάριστη την επιστροφή στο γραφείο και θα πυροδοτήσουν τη δημιουργικότητα


Μάρθα Κουμπάνη

18 Αυγούστου 2021

Τα outfits που θα κάνουν ευχάριστη την επιστροφή στο γραφείο και θα πυροδοτήσουν τη δημιουργικότητα
Επιστροφή στο γραφείο με αυτά τα elegant outfits

Ο Αύγουστος είναι ακόμα εδώ, και τα σενάρια που "παίζουν" δύο: Είτε μετράτε αντίστροφα τις ημέρες για τις διακοπές σας, είτε μόλις επιστρέψατε και το υπόλοιπο καλοκαίρι στην ζέστη της πόλης σας φαίνεται μαρτύριο. Και στις δύο περιπτώσεις, αναζητάτε σύνολα δροσερά και κομψά για να ντυθείτε για το γραφείο και να νικήσετε τη ζέστη αλλά και την μονοτονία. Αυτό που θέλουμε άλλωστε όλες καταά την επισροφή μας είναι σύνολα που όχιι μόνο θα είναι στιλάτα και updated με όλα τα νέα φθινοπωρινά πλέον trends, αλλά και με τον δικό τους τρόπο θα πυροδοτήσουν την φαντασία και δημιουργικότητα, την έμπνευση για να ξεκινήσετε την εργασία σας με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σεζόν.

Τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο νομίζετε. Ένα maxi φόρεμα, ένα midi φόρεμα ή βερμούδα από λινό ή κάποιο άλλο δροσερό ύφασμα, μπορούν να αποδειχτούν hero items και ιδανικά για ενημερωμένα office looks. Eμείς βρήκαμε τα σύνολα, που μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε, και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες στη ζέστη.

Cargo παντελόνι και halterneck top

Πουκάμισο, παντελόνι με prints και μπαλαρίνες

Tank top και animal print bottoms

Neutrals

Co-ord με χρώμα

Μακριά denim φούστα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.