ΣΤΙΛ

Η festive τάση στα πλεκτά που θα μας βάλει σε party mood


Μάρθα Κουμπάνη

13 Νοεμβρίου 2021

Η festive τάση στα πλεκτά που θα μας βάλει σε party mood
Η festive τάση στα πλεκτά που θα μας βάλει σε party mood

Η διάθεση μας αλλάζει καθώς πλησιάζει ο χειμώνας. Πλέον η μέρα έχει μικρύνει και ο ήλιος δύει πριν από τις έξι το απόγευμα, ενώ ο κρύος καφές έχει δώσει την θέση του στον ζεστό. Αλλά δεν είναι όλα τόσο στενάχωρα αυτή την εποχή του χρόνου. Όχι μόνο οι γιορτές πλησιάζουν αλλά και οι runway collections για το Φθινόπωρο/Χειμώνα που παρουσιάστηκαν τον Φεβρουάριο καταφτάνουν στα ράφια των καταστημάτων. Η γκαρνταρόμπα ανανεώνεται για το κρύο, με outerwear μπότες και, φυσικά πλεκτά κομμάτια που θα μας κρατήσουν όχι μόνο ζεστές αλλά και κομψές. Για να φωτίσετε τη μέρα σας, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το must have αυτής της σεζόν: το embellished πουλόβερ ή cardigan.

Συχνά, looks που εμφανίζονται στην πασαρέλα μπορεί να μην είναι εύκολο να φορεθούν στην καθημερινότητα, αλλά τα embellished πλεκτά, στολισμένα με πέτρες ή κρύσταλλα είναι άνετα, εντυπωσιακά και festive. Το trend επαναλαμβάνεται στις συλλογές των Balmain και Brunello Cucinelli, Paco Rabanne και Valentino, Vivetta και Self-Portrait. Οι λαμπερές λεπτομέρειες κάνουν κάθε πλεκτό κομμάτι ξεχωριστό και μας βάζουν σιγά σιγά σε γιορτινό mood.

Τα κρύσταλλα και τα μεταλλικά νήματα εμφανίζονται σε πολλά διαφορετικά στιλ πλεκτών, λεπτότερα ή chunky, με ζιβάγκο ή άλλα πio feminine ντεκτολτέ. Το καλύτερο είναι ότι αυτά τα πλεκτά είναι αρκετά glam για να φορεθούν ακόμα και σε ένα party και να κλέψουν την παράσταση ακόμα και από τα πιο glam eveningwear.

Εμείς βρήκαμε τα στιλ που πρωταγωνιστούν για να διαλέξετε.

Pastels

Μεταλλιζέ νήματα

Kρόσσια από κρύσταλλα

Preppy

Κουμπιά κοσμήματα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.