ΣΤΙΛ

Από τις micro-minis έως τις '90s maxis, οι τζιν φούστες είναι το trend της άνοιξης


Μάρθα Κουμπάνη

30 Μαρτίου 2022

Από τις micro-minis έως τις '90s maxis, οι τζιν φούστες είναι το trend της άνοιξης
Photo credit: Getty/Ideal Images
Ποιες τζιν φούστες είναι στη μόδα το 2022; Η απάντηση είναι: όλες!

Όπως ένα blue jean είναι απαραίτητο σε κάθε capsule wardrobe, το ίδιο ισχύει και την denim skirt. Είναι ευέλικτη και ευκολοφόρετη και αναμφισβήτητα διαχρονική - αν και ορισμένες εποχές σίγουρα άφησαν το σημάδι τους σε αυτή δημιουργώντας signature γραμμές.

Για παράδειγμα τη δεκαετία του 1980, οι μίντι τζιν φούστες σε πολύ ανοιχτόχρωμες πλύσεις ήταν το πλέον δημοφιλές σχέδιο. Τα χρόνια που ακολούθησαν δύο αντιφατικά σχέδια κυριάρχησαν στη μόδα: Από την μία, οι μικροσκοπικές μίνι φούστες της Paris Hilton στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και μετά, λίγα μόλις χρόνια αργότερα, οι τζιν μάξι φούστες που άγγιζαν το έδαφος.

Όσο για το ποιες τζιν φούστες είναι στη μόδα το 2022, η απάντηση είναι όλες!

Το ShopStyle, μια ψηφιακή πλατφόρμα αγορών άνοδο αναφέρει 52% αύξηση στις αναζητήσεις για τζιν φούστες τον τελευταίο μήνα. Συγκεκριμένα, οι αναζητήσεις για μίντι στιλ αυξάνονται κατά 61%, όπως και οι μίνι φούστες κατά 43%, κάτι που δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι η μόδα φλερτάρει με αυτό το μήκος εδώ και καιρό. Επιπλέον, το ShopStyle δηλώνει ότι οι χρήστες του στρέφονται προς πλύσεις (αποχρώσεις του denim) πέραν του κλασικού μπλε, με το μαύρο (+87%) και το λευκό (+65%) να είναι τα κορυφαία στην λίστα των fashion girls.

Eμείς βρήκαμε τις πιο στιλάτες τζιν φούστες σε κάθε μήκος για να φορέσετε αυτήν την άνοιξη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.