ΣΤΙΛ

6 color trends για να ανανεώσετε το στιλ (και τη διάθεσή σας) αυτή την άνοιξη


Μάρθα Κουμπάνη

31 Μαρτίου 2022

6 color trends για να ανανεώσετε το στιλ (και τη διάθεσή σας) αυτή την άνοιξη
Μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει και εμείς να φοράμε τα λουλουδάτα sundresses μας κάτω από το καυτό ήλιο, θα φέρουμε την άνοιξη στα outfits μας με αυτά τα color trends

Μπορούμε να συμφωνήσουμε πως μετά και από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, όλοι έχουμε ανάγκη από μια νότα αισιοδοξίας και χαράς. Αυτός ήταν πάντα ο ρόλος της μόδας. Ακόμα και σε σκοτεινές περιόδους όπως αυτή, να μας δίνει μια έξοδο διαφυγής προς κόσμους πιο όμορφους.

Τίποτα δεν έχει τη δύναμη να αλλάξει τον τόνο της εμφάνισής σας όπως τα χρώματα που επιλέγετε, και ήδη μπορούμε να διακρίνουμε ορισμένες αποχρώσεις που ξεχωρίζουν και μπορείτε να εντάξετε στο καθημερινό σας ντύσιμο. Από ανανεωμένα, sophisticated neautrals όπως το Oatmeal αλλά και το σοκολατί, σε πιο ζωηρές αποχρώσεις μέχρι την «ηλεκτρική» εκδοχή του Veri Peri, του χρώματος της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone, αυτά είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το επόμενο διάστημα.

Μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει και εμείς να φοράμε τα λουλουδάτα sundresses μας κάτω από το καυτό ήλιο, θα φέρουμε την άνοιξη στα outfits μας με αυτά τα color trends.

1. Oatmeal

Colour Trends 2022: @_jessicaskye wears an oatmeal coat

@_JESSICASKYE

2. Mανταρινί

Colour Trends 2022: @emilisindlev wears a tangerine blazer

@EMILISINDLEV

3. Olive

Colour Trends 2022: @abimarvel wears an olive co-ord

@ABIMARVEL

4. Kόκκινο του κρασιού

Colour Trends 2022: @monikh wears a merlot blazer

@MONIKH

5. Ηλεκτρικό μοβ

Colour Trends 2022: @the_oluwaseun wears a periwinkle jumper

@THE_OLUWASEUN

6. Σοκολατί

Colour Trends 2022: @tylynnnguyen wears a chocolate shirt and trouser

@TYLYNNNGUYEN

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.