ΣΤΙΛ

Air-con cardigan: Το ρούχο που χρειάζόμαστε καθημερινά στο γραφείο


Μάρθα Κουμπάνη

27 Ιουλίου 2022

Air-con cardigan: Το ρούχο που χρειάζόμαστε καθημερινά στο γραφείο
Tο cardigan είναι το νέο going out top

Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα. Λατρεύουμε το air-condition. Μακάρι όπου κι αν πηγαίναμε να μας ακολουθούσε και ο κλιματισμός. Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα. Τι να φορέσουμε στο air-con; Κάντε το εικόνα:. Μόλις έχετε ξυπνήσει ιδρωμένες και κάνετε ένα κρύο ντους. Καθώς αποφασίζετε τι θα φορέσετε, συνειδητοποιείτε ότι για άλλη μια φορά είστε καλυμμένες με ένα φιλμ ιδρώτα. Έτσι κάνετε το μόνο λογικό πράγμα που μπορείτε: Αναζητάτε το πιο δροσερό ρούχο στην γκαρνταρόμπα σας για να αισθάνεστε άνετα στην διαδρομή προς την δουλειά. Μόλις φτάσετε στο γραφείο σας, αφού έχετε υποφέρει την ζέστη στην στάση του λεωφορείου και στα ΜΜΜ σχεδόν δακρύζετε από συγκίνηση όταν αισθάνεστε την δροσιά του.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι, μετά από μισή ώρα περίπου, η ατμόσφαιρα έχει γίνει αρκετά παγωμένη ώστε να μετανιώσετε όλες τις φορές που δηλώσατε υπερήφανο μέλος του no bra κινήματος και να ανατριχιάσετε.. Η μία συνάδελφος έχει φτιάξει μια κούπα ζεστό καφέ και η άλλη έχει σκεπαστεί κυριολεκτικά με ό,τι βρήκε μπροστά της.

Είμαι εδώ για να σας πω ότι υπάρχει μια πιο κομψή επιλογή. Το air-con cardi, το οποίο είναι απαραίτητο για τις ώρες που περνάτε με ανοιχτό το air condition στο γραφείο. Τα καλύτερα νέα είναι ότι, όπως ίσως μαντέψατε, το air-con cardi είναι στην πραγματικότητα απλώς ένα κανονικό cardi. Βάλτε ένα στην τσάντα σας για την δουλειά την επόμενη φορά που η θερμοκρασία θα ανέβει και προετοιμαστείτε για να είστε το τέλειο επίπεδο δροσιάς (ακόμα κι αν κάθεστε κάτω από τον αεραγωγό).

Μπορείτε να το ρίξετε στους ώμους σας, να το φορέσετε χιαστί και να πειραματιστείτε. Επίσης, δεν θέλω να τρομάξω κανέναν χρησιμοποιώντας τη λέξη "bolero" - αυτό το κάπως περίεργο ρούχο που φορούσατε σε γάμους ως έφηβες - αλλά έχει επιστρέφε και είναι το ιδανικό air-con cardi.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.