ΣΤΙΛ

H North West τρόλαρε την Kim φορώντας τα (πιο μεγάλα) γυαλιά του μπαμπά Kanye


JTeam

31 Ιουλίου 2022

H North West τρόλαρε την Kim φορώντας τα (πιο μεγάλα) γυαλιά του μπαμπά Kanye
H North West φόρεσε αυτό το item καλύτερα από την Kim και όλοι μιλούν για το επόμενο μεγάλο όνομα της μόδας

Τα πολύ μεγάλα γυαλιά ηλίου έχου γίνει τελευταία το αγαπημένο αξεσουάρ της Kim Kardashian (και δεν την αδικούμε) και η 9χρονη κόρη της North West αντιγράφει (ή μήπως τρολάρει;) το νέο look της μαμάς της.

Την Παρασκευή, η Kardashian μοιράστηκε στο Instagram αρκετές φωτογραφίες της North να ποζάρει σαν μοντέλο φορώντας ένα ζευγάρι YR 3022 YEEZY SHDZ από το brand του μπαμπά της Kanye West. Σαν μάσκα, η ασημένια ασπίδα κάλυπτε σχεδόν το μισό της πρόσωπό της και έμοιαζε πολύ με αυτά που φορούσε πρόσφατα η Kim. Η North συνδύασε τα statement γυαλιά ηλίου της ένα άλλο signature της Kim K.: leather head to toe σε ολόμαυρο.

Jenny.Gr

Σε μια φωτογραφία, η North τραβάει selfie της φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο φανελάκι, ασορτί ποδηλατικό σορτς και κάλτσες χωρίς παπούτσια.

Ενώ θα θέλαμε να υποθέσουμε ότι η North αντέγραψε το look της μαμάς της επειδή θαυμάζει πραγματικά το στιλ της, υπάρχει περίπτωση να την τρολάρει. Τον Μάρτιο, η Kim αποκάλυψε ότι η North είναι ο μεγαλύτερος κριτικός μόδας της.

Jenny.Gr

«Η North έχει γνώμη όσον αφορά το τι φοράω», είπε στη Vogue. «Πάντα θα παραπονιέται όταν φοράω πολύ μαύρα. Εμφανίστηκα στο σχολείο της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φορώντας ροζ από το κεφάλι μέχρι τα νύχια και ενθουσιάστηκε τόσο που έτρεξε και με αγκάλιασε. 'Ανοιξε το παλτό μου, είδε τη μαύρη φόδρα και λέει "Μαμά, ακόμα φοράς μαύρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.