ΣΤΙΛ

ASK THE GURU E01: Η Ειρήνη Παρσά (NAK shoes) μας μυεί στα shoes trends του χειμώνα


JTeam

11 Νοεμβρίου 2022

ASK THE GURU E01: Η Ειρήνη Παρσά (NAK shoes) μας μυεί στα shoes trends του χειμώνα
Photo Credits: Δώρα Δημητρίου
Το #jennygr καλεί στο studio experts από το beauty & fashion industry και συζητά μαζί τους μυστικά, tricks, συμβουλές και τάσεις της εποχής. Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς, ASK THE GURU!

Τι παπούτσια θα φορεθούν φέτος τον χειμώνα; Ποια είναι η ιδανική επιλογή για το γραφείο; Πώς φοράμε σωστά τις μπότες μας; Τι παπούτσια επιλέγουμε για τη βραδινή έξοδο; Αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα έφτασαν στο studio του Jenny.gr για να βρουν απαντήσεις από τα χείλη μιας πραγματικής shoe guru, της Ειρήνη Παρσά, Director of Marketing and Communications της NAK shoes.

Jenny.Gr
Photo Credits: Δώρα Δημητρίου

Ανάμεσα σε καουμπόϊκες μπότες, κομψά loafers, ανατρεπτικά platforms, vinyl over-the-knee boots και πολλά ακόμη shoe trends, αλλάξαμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την shoe wardrobe μας και ανυπομονούμε για πολλές πρωινές και βραδινές βόλτες είτε είμαστε στο ύψος μας, είτε λίγα ή περισσότερα εκατοστά πάνω από αυτό.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς ASK THE GURU, παρακάτω:


*Τα παπούτσια που παρουσιάζονται στο βίντεο είναι τα εξής:

Loafer μαύρο NAK METROPOLIS

Μποτάκι μπεζ MARC FISHER RUBLIA

Αρβυλάκι μαύρο NAK ZORA

Καουμπόικες μπότες NAK WESTERN

Μαύρη μπότα κροκό NAK MANDY-L

Για περισσότερα επισκεφθείτε το nak.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.