Ποτέ χωρίς το καφτάνι μου

<p><strong>Gyp-set style καφτάνι. Το πιο άνετο ρούχο του καλοκαιριού!</strong></p> <p>Το καφτάνι είναι το καθημερινό ένδυμα στη Ανατολική Μεσόγειο, την Αφρική και τις αραβικές χώρες.</p>

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Gyp-set style καφτάνι. Το πιο άνετο ρούχο του καλοκαιριού!

Το καφτάνι είναι το καθημερινό ένδυμα στη Ανατολική Μεσόγειο, την Αφρική και τις αραβικές χώρες. Στη δύση φοριέται κυρίως στην παραλία πάνω από μαγιό αλλά και τη βραδινή έξοδο -ως φόρεμα- στο νησί.

Χρήσιμα tips για να το φόρεσε σωστά:

Στην παραλία προτιμήστε καφτάνια από βαμβακερά υφάσματα με tribal μοτίβα και έντονα χρώματα. ‘Ενα στράπλες καφτάνι σίγουρα θα αναδείξει τους ηλιοκαμένους ώμους σας. Για την απογευματινή σας βόλτα, το κεντητό σας καφτάνι είναι ιδανικό. Φορέστε το με μια πλεκτή δερμάτινη ζώνη και συνδυάστε το με ένα ψάθινο καπέλο (cowboy ή panama). Το καλοκαίρι ο ήλιος καίει μέχρι το σούρουπο… Το βράδυ φορέστε αέρινα, μάξι καφτάνια με λαχούρια. Μπορείτε για αξεσουάρ να προσθέσετε μια πασμίνα σε ουδέτερους τόνους η οποία θα χαρίσει περισσότερη πολυτέλεια στο look σας. Beauty tip: Τα μαλλιά σας αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα ή κάντε τα hippy πλεξούδες όσο είναι ακόμη νωπά. Μόλις τα λύσετε θα έχουν ένα όμορφο κυματιστό αποτέλεσμα!  

MORE FOR YOU