Τα mixed prints του φθινοπώρου

<p><strong>Συνεχίστε να μπερδεύετε τα prints για επιτυχημένα φθινοπωρινά looks.</strong></p> <p>Τα street-style fashion icons σας δίνουν ιδέες.</p>

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012 Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίστε να μπερδεύετε τα prints για επιτυχημένα φθινοπωρινά looks.

Τα prints από μόνα τους δημιουργούν ένα δυναμικό αποτέλεσμα, πόσο μάλλον όταν συνδυάζονται με άλλα, διαφορετικά μοτίβα. Οι οίκοι Carven, Anna Sui, Rodarte αλλά και Dolce&Gabbana, είναι μερικοί από αυτούς που πρότειναν στα shows τους το συνδυασμό μοτίβων. Κάθετες ρίγες συνδυασμένες με οριζόντιες, πουά με λεοπάρ, έντονα floral με αχνά floral. Τα mixed prints θεωρούνται ιδιαίτερα απαιτητική τάση ακόμα και για την έμπειρη fashionista, καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να δείξει κομψό αλλά μπορεί και να δείξει υπερβολικό. Αν δεν είστε σίγουρες ότι μπορείτε να υποστηρίξετε ένα τέτοιο look, σας έχουμε τη λύση: Ταιριάξτε τη μαρινιέρα σας είτε με ένα λεοπάρ παντελόνι, είτε με ένα πουά σακάκι ή φούστα. Η μαρινιέρα ταιριάζει με όλα, δείχνει πάντα chic και με τους συγκεκριμένους συνδυασμούς θα δείξει πιο stylish από ποτέ.

Αν πάλι είστε έτοιμες να δοκιμάσετε ένα τολμηρό σύνολο με mixed prints, παρακάτω τα street-style fashion icons σας δίνουν τις λύσεις:

[imagebrowser id=333]


MORE FOR YOU