Ο Karl Lagerfeld έστησε μια μικρή Ελλάδα για το catwalk της Chanel

Μαρία ΜεϊντάνηΜαρία Μεϊντάνη Πέμπτη 04 Μαΐου 2017

Πέμπτη 04 Μαΐου 2017

Ο Karl Lagerfeld έστησε μια μικρή Ελλάδα για το catwalk της Chanel

Φαίνεται τελικά πως το ελληνικό καλοκαίρι δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, ένα συμπέρασμα που βγάζουμε μετά την υπέροχη επίδειξη που οργάνωσε ο Karl Lagerfeld για λογαριασμό του οίκου Chanel.

H Cruise 2017 συλλογή της Chanel είχε έντονο άρωμα από Ελλάδα.

Ο πάντα ευρηματικός και πρωτότυπος Kaiser επέλεξε την Αρχαία Ελλάδα ως φόντο για την Cruise 2018 συλλογή του Γαλλικού Οίκου, στήνοντας ένα εμβληματικό σκηνικό που παρέπεμπε στην σπουδαία ιστορία της χώρας μας.

Ο χώρος του Grand Palais μεταμορφώθηκε παίρνοντας έντονες ελληνικές επιρροές, κάτι που προσέξαμε και σε όλα σχεδόν τα looks της κολεξιόν, με τα μοντέλα να περπατούν φορώντας την πιο εξελιγμένη βερσιόν των gladiator sandals. Φήμες λένε ότι ο Lagerfeld επιθυμούσε αρχικά η επίδειξη να γίνει όντως στην χώρα μας, του ασκήθηκε όμως βέτο από τις τοπικές αρχές – σας θυμίζει μήπως την πρόσφατη ιστορία με τον οίκο Gucci;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Μπορεί λοιπόν να μην κατάφερε να μας παρουσιάσει τη νέα του συλλογή ανάμεσα στα αυθεντικά μνημεία της χώρας μας, αυτό που είδαμε όμως να λαμβάνει χώρα στο Παρίσι ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Με έμπνευση τον Παρθενώνα αλλά και τον Ναό του Ποσειδώνα, μνημεία που κατάφερε να αναπαραστήσει ικανοποιητικά (χρειάστηκαν 50 εργάτες και 3 εβδομάδες κατασκευής για να το πετύχουν), ο Lagerfeld θέλησε όπως είπε να περάσει τη δική του ιδέα για το τι σημαίνει Ελλάδα.

H Cruise 2017 συλλογή της Chanel είχε έντονο άρωμα από Ελλάδα.

«Η πραγματικότητα δεν μου φαίνεται καθόλου ενδιαφέρουσα. Χρησιμοποιώ αυτά που μου αρέσουν. Η Ελλάδα μου είναι μια ιδέα. Για να δημιουργήσεις το μέλλον, πρέπει να κοιτάξεις στο παρελθόν».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss