Μαντεύετε πού θα γίνει το επόμενο show του Ralph Lauren;

Νομίζουμε θα κάνει τη διαφορά.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Δεν είναι λίγοι οι designers που εδώ και μερικές σεζόν αλλάζουν την πόλη που πρόκειται να παρουσιάσουν τις κολεξιόν τους – έχουμε δει αμερικάνους να παρουσιάζουν στο Λονδίνο, για παράδειγμα, όπως και Βρετανούς να δείχνουν στη Νέα Υόρκη.

Φυσικά, πάντα θα υπάρχει και κάποιος που θα θέλει να το πάει ένα βήμα παραπέρα, και στην προκειμένη αυτός είναι ο Ralph Lauren. Ο διάσημος αμερικανός designer προσπάθησε να σκεφτεί πώς θα εντυπωσιάσει με το location του επόμενου show του και κατέληξε πως σαν χώρο θα επιλέξει… το γκαράζ του.

 

 

Η πασαρέλα του για τη σεζόν Φθινόπωρο 2017 – η οποία μάλιστα θα κινείται και στη λογική «see-now, buy-now» θα διεξαχθεί στο ιδιωτικό του γκαράζ στο Bedford της Νέας Υόρκης, στις 12 Σεπτεμβρίου. Στον συγκεκριμένο χώρο φυλάσσεται η προσωπική του συλλογή με αυτοκίνητα, η οποία περιλαμβάνει μερικά από τα πιο ακριβά κομμάτια στον κόσμο όπως πολλά αμάξια Ferrari, Bugatti και Bentley, με κάποια από αυτά να χρονολογούνται στις δεκαετίας των ‘20s και ‘30s. Όπως καταλαβαίνετε, είναι ιδανικά για να λειτουργήσουν ως background για την επίδειξη.

Μάλιστα, για να δείξει ακόμα πιο ολοκληρωμένη η συγκεκριμένη ιδέα, μαζί με τη γυναικεία συλλογή, ο designer θα παρουσιάσει και τη menswear collection για την ίδια σεζόν. Αν μη τι άλλο,  σίγουρα θα είναι από τα πιο ενδιαφέροντα catwalks.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΑΣΑΡΕΛΑ| ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ| RALPH LAUREN| ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ| FALL 2017
MORE FOR YOU