ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Nέες συλλογές Accessorize & Monsoon για την Άνοιξη-Καλοκαίρι


11 Μαρτίου 2013

FASHION-NEWS11.jpg

Πάρτε μία ιδέα από τις καινούριες συλλογές και βρείτε αυτά που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ.

Σ’ ένα χώρο με άρωμα Ινδίας και διάθεση Ανατολής, γνωρίσαμε τις νέες συλλογές των αγαπημένων μας brands Accessorize και Monsoon για τη σεζόν που έρχεται.

Η νέα συλλογή Accessorize αντλεί Oriental έμπνευση, γοητεύει με floral μοτίβα και αναδεικνύει την κομψότητα, αντανακλώντας μία παραδοσιακή Accessorize αισθητική. Πολλά χαρούμενα και ζωηρά χρώματα σε απόλυτα stylish κομμάτια όπως τα collars-κολιέ αλλά και ο απόλυτα chic & classic ασπρόμαυρος συνδυασμός στα αγαπημένα clutch-bags. Η συλλογή Monsoon επαναπροσδιορίζει, μέσα από μία πιο σύγχρονη απόδοση, τη bohemian καταγωγή τους, ενισχυμένη από χαρακτηριστικά κομμάτια που θα αποτελέσουν στιλιστικούς θησαυρούς για το beach outfit σας αλλά και τις καθημερινές πρωινές ή βραδινές εμφανίσεις σας.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες και ρίξτε μία ματιά στις νέες συλλογές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε: [gallery-136247]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.