ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Accessorize: Η Kate Upton πρωταγωνιστεί στην καμπάνια Spring-Summer 2013


21 Μαρτίου 2013

Kate-Upton-4.jpg

H Kate Upton είναι το νέο πρόσωπο των Accessorize.

Η ξανθιά Αμερικανίδα που έγινε εξώφυλλο στο Sports Illustrated Swimsuit Issue για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αλλά και 2 φορές εξώφυλλο στη VOGUE, με τελευταία αυτή του Ιανουαρίου 2013 της βρετανικής έκδοσης, κάνει το ντεμπούτο της στη high street Λονδρέζικη εταιρία αξεσουάρ, ακολουθώντας τα βήματα των προηγούμενων Accessorize supermodels Claudia Schiffer, Lily Cole και Bar Refaeli.

Η φωτογράφιση της καμπάνιας έγινε στα ηλιόλουστα νησιά Barbados από το διάσημο φωτογράφο μόδας Josh Olins, όπου η Kate Upton αποκαλύπτει τις θηλυκές της καμπύλες, σε μια σειρά από fashion στιγμιότυπα για τη διεθνώς βραβευμένη εταιρία αξεσουάρ. To styling έγινε από την Senior Fashion Editor του Wonderland Magazine, Julia Sarr-Jamois, και το concept της φωτογράφισης συνδυάζει τη vintage αισθητική με το απλό, αβίαστο στιλ παραλίας. Η Upton αναδεικνύει το ρετρό στυλ θρυλικών γυναικών, όπως της Bardot και της Monroe, για το μεγαλύτερο trend της σεζόν, τη μονοχρωμία. Πιασμένα μαλλιά, κοτσίδες, έντονο βλέμμα, κοσμήματα με δυνατά graphics και κομψές τσάντες ημέρας είναι κάποια από τα βασικά looks της νέας καμπάνιας. Εκτός από το monochrome, η Upton υιοθετεί looks που θυμίζουν πολύχρωμα ζαχαρωτά, με λουλουδάτα collar necklaces και υπέροχα διακοσμημένα clutches, ενώ υποδέχεται το καλοκαίρι με λαμπερές φωτογραφίες παραλίας, μέσα από τις χαρακτηριστικές πόζες της με μπικίνι.

Δείτε φωτογραφίες από την καμπάνια:

Η Upton υιοθετεί looks που θυμίζουν πολύχρωμα ζαχαρωτά, με λουλουδάτα collar necklaces και υπέροχα διακοσμημένα clutches.

 Η Upton υποδέχεται το καλοκαίρι με λαμπερές φωτογραφίες παραλίας, μέσα από τις χαρακτηριστικές πόζες της με μπικίνι.

Η φωτογράφιση της καμπάνιας έγινε στα ηλιόλουστα νησιά Barbados.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.