ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι hot τάσεις στα legwear για την Άνοιξη-Καλοκαίρι


24 Ιανουαρίου 2014

SHOT_23_066.jpg

Έτσι όπως μας τις προτείνει το αγαπημένο brand Calzedonia.

Τα αξεσουάρ κερδίζουν έδαφος κάθε χρόνο ως οι λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στα outfits σας. Τα legwears είναι ένα από αυτά και το καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία! H Calzedonia μας παρουσιάζει μία μεγάλη συλλογή με τις πιο hot τάσεις που μπορούν να καλύψουν και να ικανοποιήσουν κάθε γυναίκα με διαφορετικό στιλ.

Οι τάσεις λοιπόν έχουν ως εξής:

Summer Dream: Εμπνέεται από τροπικά τοπία και παίζει με το φως και τα χρώματα παραπέμποντας σε beach style κι ένα καλοκαίρι που έρχεται προσεχώς.

Fluo pastel: Παρουσιάζει τις all time classic ρίγες και τα διαχρονικά πουά. Οι ombré αποχρώσεις προσδίδουν κι άλλο στιλ στους απαλούς τόνους ενώ τα printed νήματα και τα εντυπωσιακά εφέ-σχέδια θυμίζουν εξωτικά ηλιοβασιλέματα.

Sporty: Έρμηνεύεται αυτή τη σεζόν με πετροπλυμένα και glitterati details για sporty-glam εμφανίσεις ενώ τα floral prints φέρνουν στα πόδια της κάθε fashionista το καλιφορνέζιμο όνειρο.

Pastel Playlist: Παίζει με ουδέτερους τόνους. Φυσικές και σκονισμένες αποχρώσεις μαζί με κίτρινο, ροζ κι ανοιχτό πράσινο χαρίζουν ένα ρομαντικό ύφος. Οι λεπτομέρειες κλέβουν την παράσταση με τα σοφιστικέ καλσόν και τα περλέ και μακραμέ στοιχεία ή τα σατέν τριαντάφυλλα για ένα chic και μοδάτο touch.

Denim και Tattoo: Αναμένεται να εκφράσει ως must-have για την Άνοιξη τα πιο stylish κορίτσια που θέλουν να έχουν τα πιο μοδάτα καλσόν. Η Denim collection προτιμά το κοντό μήκος, το ξεβαμμένο στιλ και τις ombré αποχρώσεις ενώ τα prints και τα χρώματά της είναι έντονα. Tα denim αυτά κομμάτια έχουν περάσει από special μεταχειρήσεις όπως πετροπλύσιμο ενώ τα εφέ του λευκαντικού τους χαρίζουν ένα μοναδικό ύφος. Τα prints διανθίζουν τα τζιν leggings με πουά, λουλούδια και ethnic σχέδια με vintage τόνους για ένα ανανεωμένο look. Tέλος, το Tattoo trend τραβάει τα βλέμματα με τα σχέδια του και μοιάζει σαν ένα δεύτερο δέρμα, ιδανικό για super–trendy πόδια. Τα Tattoo καλσόν πάνε πολύ με μπότες, sneakers και μποτάκια για το τέλειο street-urban look, ενώ με ντεκολτέ και ψηλοτάκουνα για πιο glam περιστάσεις.

Επίσης, τα σύμβολα όπως οι καρδιές, οι πεταλούδες, τα bling στοιχεία και τα ρομαντικά σχέδια είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που εμπλουτίζουν μία συλλογή που δεν περνάει απαρατήρητη.

[gallery-295644] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.