ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Le Coq Sportif: Επιστρέφει στην ελληνική αγορά


18 Μαρτίου 2014

2213.jpg

Σε διάθεση μέσω των Notos Galleries.

Η Le Coq Sportif, το γνωστό γαλλικό brand ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού, επιστρέφει στην Ελλάδα, σε διάθεση μέσω των Notos Galleries. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της δυναμικής στρατηγικής επαναλανσαρίσματος που πραγματοποιεί το brand παγκοσμίως και σηματοδοτείται από το άνοιγμα του flagship store στο Λονδίνο τον Μάιο.

Η ιστορία του Le Coq sportif , ξεκινά το 1882 με το άνοιγμα ενός μικρού καταστήματος που πουλούσε κάλτσες στην περιοχή Romilly-sur-Seine, στην Καμπανία, από τον Emile Camuset.

Στη συλλογή της Le Coq Sportif για Ανοιξη/Καλοκαίρι «Retro Running» ξεχωρίζει το unisex παπούτσι τρεξίματος Eclat, το οποίο εισέρχεται στον χώρο της μόδας, αφήνοντας το καθαρά αθλητικό στιλ. Παραμένοντας πιστό στο αυθεντικό στιλ του ’80, επαναλανσάρεται σε ένα συνδυασμό candy χρωμάτων και μονοχρωμίας με έντονες λεπτομέρειες, καθώς και με καινοτομίες όπως το σύστημα D-Rings για γρήγορο δέσιμο των κορδονιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Le Coq Sportif είναι σήμερα ο επίσημος προμηθευτής του Tour de France. Η διάθεσή στην ελληνική αγορά πραγματοποιείται από τη NotosCom στα πολυκαταστήματα Notos Galleries σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.