ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα fashion brands Calzedonia, Intimissimi, Tezenis παρουσίασαν τις νέες συλλογές για την Άνοιξη-Καλοκαίρι


31 Μαρτίου 2014

Intimissimi-11.jpg

Το Jenny.gr ήταν εκεί και σας τις δείχνει για να πάρετε μία «γεύση» από τα hot trends.

Oι τάσεις που επικρατούν στις συλλογές των brands Calzedonia, Intimissimi, Tezenis για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014 μας βάζουν στο κλίμα της νέας εποχής κι έρχονται να ανανεώσουν το στιλ σας.

Η Calzedonia μας δείχνει τα legwear με floral prints, δέρμα, μεταλλιζέ, navy stripes αλλά και shaping κολάν σε πολύ μοδάτα σχέδια. Highlight αποτελούν τα denim leggings σε διάφορες εκδοχές και τεχνικές (πετροπλυμένα, ξεβαμμένα, με σκισίματα, με pois, με floral σχέδια). Επίσης, σορτς, καφτάνια σε glam indian στιλ, φούστες και φορέματα με πλέξεις και βολάν, για τα beach looks και τις βόλτες στα νησιά. Socks & Tights: Ξεχωρίζουν τα nude σχέδια, τα tattoo καλσόν με μοτίβα όπως χείλη, skyline στο Μανχάταν, τον Πύργο του Άιφελ.

Beachwear: Μαγιό σε έντονα χρώματα αλλά και στιλ όπως πολύχρωμα navy, girlie πουά, διακοσμημένα με πέτρες που στολίζουν τα ντεκολτέ και χαρίζουν ένα Bollywood ύφος. Highlight: Τα έντονα ντεκολτέ και τα βαθιά κοψίματα.

Η Intimissimi παρουσίασε lingerie sets με απόλυτα sexy ύφος αφού κυριαρχούν οι διαφάνειες, το δίχτυ, οι δαντέλες, τα έντονα κοψίματα και τα αποκαλυπτικά σχέδια. Easy wear προτάσεις που σε βάζουν σε πειρασμό να φορεθούν ως οutfits (φανελάκια με δαντέλα που ταιριάζουν τέλεια με το τζιν, σορτς σε παστέλ χρώματα, πουά σχέδια αλλά και τελειώματα σε δαντέλα). Knitwear για σοφιστικέ, ρομαντικό ντύσιμο με αισθησιακές πινελιές: μπλούζες με πλέξεις και δαντέλες, T-shirts για τα πιο easy chic looks, ζακέτες αλλά και φορέματα που φοριούνται άνετα ακόμα και σε επίσημα καλέσματα.

Η αντρική συλλογή περιέχει τόσο κλασσικά όσο και μοντέρνα σχέδια. Γεωμετρικά αλλά και μοτίβα όπως το μουστάκι σε boxer και briefs. Βερμούδες με ρίγες αλλά και πουά, φόρμες σε free style λογική, T – shirts και μπλούζες σε βασικά χρώματα κι ελαφριά, ποιοτικά υφάσματα.

To brand Τezenis μας έδειξε συλλογές για τη γυναίκα, τον άντρα, το παιδί:

Woman: Τόσο στις συλλογές εσωρούχων όσο και στα ρούχα επικρατούν τα candy colors και τα pop σχέδια. Μπλούζες με κοψίματα και έντονη πλάτη, leggings σε μαλακά υφάσματα κι άπειρα prints που υιοθετούν τις τάσεις του street style: μαργαρίτες, πουά, γεωμετρικά σχέδια, pop art κλπ. Highlight: τα jeggings, μονόχρωμα ή με σχέδια που συνδυάζουν το κολάν με την αίσθηση τζιν. Μan: Easywear επιλογές με βερμούδες σε βασικά χρώματα για casual looks, μπλούζες και T-shirt για καθημερινές εμφανίσεις ενώ δεν λείπουν και σχέδια όπως τα military. Κids: Οι μικροί και μικρές Tezenistas έχουν το πιο funky και ζαχαρένιο ντύσιμο. Φουστίτσες σε ροζ φούξια με τούλι, πολύχρωμα πουά, T-shirts με funny prints και σλόγκαν, pop leggings, μοδάτα τζινάκια, σορτς.

[gallery-322678] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.